Skip to main content

Seguretat en línia

Protegeixi els seus pagaments en línia i les dades dels seus clients amb un certificat SSL

Un certificat SSL és un arxiu de dades que vincula digitalment una clau d’encriptació a les dades de la seva empresa. Activa el protocol HTTPS i apareix un cadenat en la barra de direccions del navegador de manera que els seus visitants puguin veure que s’ha autenticat la direcció del lloc i que totes les operacions s’encripten i són confidencials.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE SSL

Com podem ajudar-lo?

Amb EBRAND, obtingui certificats SSL de GlobalSign, l'autoritat de certificació de renom internacional, per protegir el flux de dades entre la seva pàgina web i els seus usuaris.

Certificat de domini validat

Certificat de domini validat
Ideal per a blogs, xarxes socials i pàgines web personals, es tracta d’un certificat ràpid, de baix cost i automatitzat. Pot utilitzar-se per a protegir el seu lloc en qüestió de minuts una vegada s’activa el protocol HTTPS i la icona del cadenat. De cara als visitants de la seva pàgina, suposa una garantia que vostè es preocupa per la seva seguretat.

Certificat d'autenticació de l'organització

Certificat d’autenticació de l’organització
Ideal per a llocs web corporatius, el certificat ofereix una confirmació instantània de l’autenticitat de la seva companyia al mateix temps que protegeix la seva pàgina web amb el protocol HTTPS i el cadenat. Pot, per exemple, integrar el nom de la seva companyia en el segell del seu lloc web de cara a reforçar la confiança dels visitants. Els seus visitants podran veure la identitat de la seva companyia en pantalla, la qual cosa és sinònim que el lloc web és enterament legítim i no pertany a un impostor.

Certificat de validació estesa

Certificat de validació estesa
Ideal per a llocs web de comerç electrònic o bancaris. Aquest certificat aporta al seu lloc web el més alt nivell de seguretat disponible actualment. Activa la barra de direccions verda, el protocol HTTPS i el cadenat, a més de fer visible el nom de la seva companyia. Aquests símbols de seguretat visibles garanteixen l’autenticitat del seu lloc web i augmenten considerablement la confiança del visitant, en particular a l’hora de realitzar compres en línia.

Opció Wildcard

Opció Wildcard
Ideal per a protegir la seguretat del nom del seu domini principal, així com la d’un nombre il·limitat de subdominis i servidors associats. L’opció Wildcard està disponible per a validació de domini i d’organització. Es tracta de la millor solució per a aquells que disposen de diverses pàgines, llocs web i servidors i busquen protegir-ho tot sota un mateix nom de domini arrel.

Avantatges

El més alt nivell de seguretat

EBRAND tria a GlobalSign com a autoritat de certificació col·laboradora. GlobalSign compta amb més de 15 anys d’experiència en aquest mercat i amb més de 2,5 milions de certificats SSL emesos a tot el món. Els certificats SSL de GlobalSign s’emeten únicament després d’una recerca extensa i exhaustiva

Un valor per a l’optimització

Un certificat SSL és un mètode senzill i eficaç per a millorar la seva referenciació en Internet. Com que la seguretat en el lloc web és actualment un criteri que els motors de cerca utilitzen per a atorgar-li una posició en la Xarxa, experimentarà una millora en la seva visibilitat, així com en la protecció contra atacs tipus phishing.

Fàcil de gestionar

La centralització de certificats SSL i noms de domini de EBRAND facilita enormement la seva gestió cada dia. Mitjançant una única interfície podrà encarregar-se de totes les seves modificacions tècniques. Li enviarem una factura trimestral consolidada per tots els serveis oferts.