Skip to main content

Noms de domini

Servei integral inclòs per a noms de domini

Noms de domini, consultoria, auditoria, recuperació… Tot en un mateix proveïdor. EBRAND: serveis integrals per a professionals dels dominis i propietaris de marques.

AUDITORA DE DOMINI INCLOSA

Com podem ajudar-lo?

EBRAND és un registrador acreditat d'ICANN i registra els seus noms de domini a tot el món i en qualsevol idioma, encarregant-se dels tràmits administratius.

Deixi's guiar per nosaltres.

Tot el que necessita

EBRAND ofereix solucions integrals per a les seves necessitats relacionades amb noms de domini

Busqui i comprovi

Comprovi disponibilitat i drets anteriors relacionats amb un nom de domini entre més de 1800 extensions existents.

Registri i renovi

Registri i gestioni noms de domini de manera segura en cadascuna de les extensions disponibles, incloent presència local.

Cartera centralizada

Reconstituya, centralice y gestione nombres de dominio diseminados y evite preocupaciones.

Recuperació de dominis

Recompri i recuperi noms de domini en poder de tercers i rebi assessorament sobre com defensar-se.

Hosting i administració

Allotgi i configuri els seus noms de domini en servidors DNS resistents amb els més estrictes estàndards de seguretat, opcions professionals i servei 24/7.

Asesoría sobre dominios

Asesórese sobre los nuevos gTLD, proteja sus nuevos productos o marcas, evalúe sus dominios, optimice costes y audite su cumplimiento normativo.

1800

La plataforma de gestió de noms de domini que l'ajuda a estalviar temps

1800
Intuïtiva i ràpida

Comprovi en línia la disponibilitat de noms de domini entre més de 1800 extensions

Exhaustiva i pràctica

Registri, gestioni i classifiqui els seus noms de domini per marca o companyia, monitori les seves ordres i accedeixi en línia a les seves factures

Eficient i segura

Per a totes les modificacions tècniques en línia: readreçaments, comprovacions creuades, canvis de servidor, accés a arxius de zona

Avantatges

Servei integral per als seus dominis

Registrem i gestionem qualsevol nom de domini, sigui com sigui la seva extensió, en tots els països i en tots els idiomes. L’ajudem a desenvolupar la seva estratègia en línia, a optimitzar costos i a combatre la civer ocupació.

Experiència

El seu assessor comptarà amb una experiència mínima de 10 anys en noms de domini i protecció de marques en Internet. Li assistirà en el que necessiti i li oferirà solucions confidencials i a mesura per a tots els seus problemes.

Servei DNS ràpid, fiable i segur

Sabem l’important que és el nom del seu domini. Per això, oferim el millor servei de hosting de DNS per a garantir la màxima seguretat en les connexions a la seva pàgina web i serveis de correu electrònic.