Skip to main content

Administració de dominis

Administració de dominis i servei de gestió de dominis, FAQ

Una administració de dominis fiable i senzilla busca processos empresarials eficients. EBRAND col·laborarà braç a braç amb vostè per a oferir-li precisament això. Es beneficiarà dels nostres serveis globals i del nostre equip d’experts. A més, podrà administrar eficaçment i per si mateix la seva cartera de dominis a través de la nostra intuïtiva plataforma de gestió de dominis.

En la nostra secció de Preguntes Freqüents (FAQ) responem a preguntes sobre pagament, drets i seguretat, així com sobre gestió de dades. Evidentment, també estem a la seva disposició per a un assessorament personal.

EBRAND Interface

Quines modalitats de pagament ofereixen?

Com a proveïdor fiable de serveis de gestió de dominis, EBRAND ofereix als seus clients la possibilitat de pagament a la recepció de la factura. No és necessari un pagament mitjançant targeta de crèdit o PayPal.

Poden establir-se diversos destinataris de factures?

Clar, per descomptat. D’aquesta manera podrà administrar i facturar per separat els dominis de diferents filials o projectes però agrupar-ho tot de manera centralitzada en un únic compte.

Quins períodes de pagament hi ha disponibles?

EBRAND Services li ofereix total flexibilitat. Pot abonar el nostre servei de gestió de dominis de manera mensual, trimestral, semestral o anual – a la seva elecció.

Poden assignar-se diferents drets als usuaris?

Sí, ja que només així podrà funcionar la gestió de dominis de manera segura i eficient. La plataforma de gestió de dominis de EBRAND permet atorgar els següents drets:

  • Admin: Accés il·limitat a tots els drets
  • Comprador: Assignació de tasques, per exemple compra de dominis
  • Tècnic: Realització de modificacions tècniques, però sense assignació de tasques
  • Visitant: únicament drets de lectura

Com pot protegir-se el compte?

Pot optar entre dues variants:

  • Inici de sessió convencional amb la seva adreça d’e-mail i una contrasenya
  • Inici de sessió verificat en dues fases, i en aquest cas es genera un codi addicional en el seu telèfon intel·ligent

Pot exportar-se informació des del programari?

Per descomptat. La plataforma de gestió de dominis de EBRAND Services ofereix nombroses opcions d’exportació: per exemple factures i informació sobre els dominis, tal com data de renovació o dades WHOIS.

Suport Premium inclòs

Comunicació directa i ràpida

Amb EBRAND Service no perdrà el seu valuós temps: El nostre servei d’atenció al client es caracteritza per una disponibilitat telefònica sense temps d’espera i a través de línia directa, una comunicació directa per correu electrònic sense sistema de tiquets i un processament garantit de la seva petició en un termini màxim de 24 hores.

Persona de contacte personal

Un treballador seleccionat del nostre experimentat equip d’experts de les àrees de IT, dret de marques i màrqueting li atendrà personalment i li acompanyarà a llarg termini. Així podrà estar segur que les seves necessitats i desitjos particulars són atesos de la millor manera possible i, sobretot, de manera eficient.

Assessorament proactiu

En l’accelerat món d’Internet es produeixen permanentment novetats que afecten els nostres clients. Per tant, mai perdem de vista ni el mercat, ni la seva cartera de dominis i l’informem puntualment de modificacions per part d’ICANN o les oficines de registre o de qualsevol novetat en l’àmbit de la gestió de dominis.