Skip to main content

Domain Monitoring Tool

Vigilància global i estudi de dominis de marca

Desitja saber si hi ha dominis registrats a nom d’antics treballadors i quins dominis han estat registrats per les seves filials o venedors? Vol rebre informació actualitzada sobre el nou registre o el venciment de dominis de marca? La resposta a aquestes i a moltes altres preguntes pot donar-la-hi EBRAND. Amb la nostra eina Monitoring Tool i un servei individualitzat podem satisfer de manera òptima qualsevol necessitat específica dels nostres clients. En l’àmbit de la vigilància de dominis oferim solucions personalitzades per a l’estudi i anàlisi dels seus dominis en un moment determinat o una vigilància continuada al llarg d’un període prolongat.

Sol·liciti una oferta per Domain Monitoring!

360 EBRAND

L'eina de monitoratge més potent amb capacitat per a vigilància i investigar qualsevol tipus de domini.

Cerca de caràcters comodí

Amb el patró *nom_de_marca*.tld poden buscar-se dominis a tot el món que incloguin el nom de marca en qualsevol posició. D’aquesta manera s’identifiquen també de manera fiable paraules compostes com, per exemple, nom_de_marca-shop, -venda, -amics, -fans o -24.

Cerca Reverse-Whois

Amb aquesta opció de cerca es detecten dominis el titular dels quals sigui idèntic. D’aquesta manera poden trobar-se i agrupar-se, per exemple, tots els dominis d’un antic treballador o d’una filial. Com a paraules de cerca poden servir dades relacionades amb el titular; per exemple: nom, adreça de correu electrònic o adreça física.

Historial de captures de pantalla

Periòdicament es realitza una captura de pantalla de les pàgines d’inici i es memoritza en la nostra eina de monitoratge. Aquestes dades històriques poden ser importants, per exemple, en procediments judicials per a la recuperació de dominis de marca, quan el contingut indegut hagi estat eliminat.

Servei de reclamació de marques

Les empreses inscrites en Trademark Clearinghouse (TMCH) seran informades per ICANN quan es registri un domini en algun dels nous gTLD que contingui la seva marca. En cas que sigui necessari es pot actuar contra la persona o empresa registrante. Pot trobar aquí més informació sobre TMCH.