Skip to main content

Qui som?

EBRAND és, des de 2006, un actor clau en l'àmbit dels noms de domini en Internet.

EBRAND ofereix solucions empresarials integrals perquè les companyies puguin crear, desenvolupar i protegir els seus noms de domini i marques en Internet de manera fàcil, senzilla i pragmàtica.

Després dels seus començaments com a filial corporativa del registrador EuroDNS, EBRAND disposa actualment de les seves pròpies oficines a Bèlgica, Dinamarca, França, Alemanya, Luxemburg, Països Baixos, Espanya, Suècia i el Regne Unit. Cada oficina compta amb els seus propis experts en l’àmbit jurídic i dels dominis, i podran atendre-li en el seu idioma. I continuarem expandint-nos, ja que creiem que l’òptim és resoldre problemes a escala global, però atendre a escala local.

Som una companyia que aposta pel tracte personal, de titularitat privada, i la nostra prioritat és sempre el client. EBRAND es compon de 60 experts, amb una mitjana de 10 anys d’experiència en l’àmbit dels noms de domini i amb capacitat per a interactuar en més de 15 idiomes.

Ja sigui per a protegir noms de domini, la ciberdelinqüència, EBRAND ofereix mitjans i oportunitats de defensa mitjançant eines potents, accessibles i eficients.

120

El equip de EBRAND / Namespace

10

Experiència mitjana en el sector dels nostres experts

15

Idiomes en què podem comunicar

Originaris de Luxemburg

EBRAND és part de Namespace, un grup tecnològic centrat en Internet.

Namespace Group