8 GESTOS BARRERA A ADOPTAR PER A LES SEVES NOMS DE DOMINI

By agosto 19, 2020Dominios

Per EBRAND France 17 de abril, 2020 Ciberseguritat, Noms de domini

Davant dels ciberatacs que proliferen a Internet, hi ha mesures de prevenció senzilles per protegir els seus noms de domini, la seva marca en línia, la seva empresa.

Les onades de phishing, el segrest de noms de domini i els atacs de denegació de servei sobre les que s’està informant actualment a la premsa estan complicant considerablement el funcionament de les empreses, que ja s’han vist molt debilitades per la crisi sanitària. No obstant això, unes simples mesures preventives, adoptades diàriament, poden reduir els riscos. Aquests «gestos de barrera» actuen com un escut que ajuda a protegir el seu negoci en el mercat online i als seus empleats.

A TERMES DE NOMS DE DOMINI

1 – COMPROVI LA RENOVACIÓ AUTOMÀTICA dels seus noms de domini, així com el BLOQUEIG ANTI-TRANSFERÈNCIA. La renovació automàtica és la garantia que no perdrà cap nom de domini. El bloqueig antitransferencia impedeix les transferències fraudulentes de noms de domini. EBRAND activa per defecte aquestes funcions per assegurar els seus noms de domini.

2 – ACTIVE EL BLOQUEIG DE NIVELL DE REGISTRE per als seus noms de domini vitals; els que es fan servir per correus electrònics, llocs web i llocs de comerç electrònic.
Aquest bloqueig, impedeix qualsevol canvi en el registre (modificació dels servidors o contactes DNS, transferència o eliminació). No obstant això, el registrant segueix sent lliure de fer canvis tècnics en els servidors de DNS declarats per al nom de domini. EBRAND s’encarrega de la instal·lació d’aquest cadenat en el registre per simple sol·licitud.

A NIVELL DE SUPERVISIÓ

3 – MONITORITZI ELS NOMS DE DOMINI prop del seu correu electrònic, lloc web o lloc de comerç electrònic que podrien ser utilitzats per al phishing. Això s’ha convertit en una cosa essencial. Aquesta vigilància permet identificar els registres fraudulents i actuar amb rapidesa abans que s’utilitzin indegudament. Prèviament, EBRAND realitza un estudi de l’nivell de protecció on s’identifiquen registres existents, dels quals l’empresa la major part de les vegades no té coneixement.

4 – LLISTA NEGA DE NOMS DE DOMINIS FRAUDULENTS detectats pel monitoratge amb el seu equip de TI, clients i socis. Aquesta «llista negra» de noms de domini (i totes les adreces de correu electrònic associades) identificats com a potencialment nocius li permeten limitar la recepció de phishing a les bústies dels seus empleats. EBRAND identifica els noms de domini sospitosos a petició.

A NIVELL DE REGISTRE

5 – ACTUALITZAR I REFORÇAR LES SEVES CONTRASENYES. L’accés remot a la plataforma de la seva registrador és un punt de vulnerabilitat massa sovint descuidat. Cal canviar la contrasenya de tots els accessos a la plataforma de registre (la seva i la de les persones delegades). Les contrasenyes han d’estar compostes per a l’almenys vuit caràcters heterogenis (lletres, números, símbols). EBRAND permet, en la seva interfície, l’aplicació d’aquesta política de contrasenyes segures.

6 – UTILIZAR LA AUTENTICACIÓ DE DOS FACTORS. Una característica essencial en les situacions de teletreball, l’autenticació de dos factors proporciona un nivell addicional de seguretat a l’accedir al compte mitjançant una contrasenya que s’ha de complementar amb un codi únic generat en el telèfon intel·ligent. Se us avisarà si un tercer passa la primera autenticació. EBRAND permet, en la seva interfície, activar en un sol clic l’autenticació de dos factors.

A NIVELL DEL SEU EQUIP

7 – COMPROVI QUI ESTÀ AUTORITZAT A FER CANVIS EN ELS SEUS NOMS DE DOMINI I UTILITZI LA VALIDACIÓ DE 4 O 6 ULLS. La gestió d’accés permet donar als diferents usuaris permisos parcials i privilegis limitats. Quan es tracta de modificar un nom de domini essencial per a l’activitat de l’empresa (el que s’utilitza per als correus electrònics i per al lloc web), la validació de 4 o 6 ulls permet obtenir l’autorització d’un altre usuari prèviament designat. EBRAND permet, en la seva interfície, activar aquesta opció per a un o més usuaris, en tot el portafoli o per a un sol nom de domini.

8 – RESTRINGEIXI  LA SEVA XARXA A UNA DIRECCIÓ IP ESPECIFICA o a un rang d’adreces IP dins de la seva xarxa. Només aquestes adreces autenticades podran connectar al seu compte i realitzar accions. EBRAND permet, en la seva interfície, afegir tantes adreces autenticades com siguin necessàries.

La millor defensa segueix sent la prevenció.

Els convidem a que ho difonguin el més àmpliament possible entre els seus contactes perquè tothom pugui prendre mesures per protegir-se. EBRAND també està a la seva disposició per ajudar a desplegar gestos de barrera dins la seva empresa.
CONSULTI AMB EL SEU ASSESSOR PER A QUALSEVOL MIDA COMPLEMENTÀRIA

Ebrand Services Spain S.A. Contacti amb nosaltres: 91 2923084 – domains-es@ebrandservices.es

Marketing EBRAND

Author Marketing EBRAND

More posts by Marketing EBRAND